Facebook

Beoordelingen van Yatta Sushi Amsterdam

Recente recensies van Yatta Sushi Amsterdam

5 sterren na 275 reviews

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijke sushi en de service is altijd correct!!!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen nu al twee jaar ongeveer 2x per maand bij Yatta en het is ALTIJD lekker. Super rijst en gewoon hele lekkere sushi. Aanrader.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snel bezorgd!

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uurtje wachten, maar dan wel super verse sushi! Smakelijk en goede kwaliteit vis! Goede prijs - kwaliteit!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Lekkerste sushi van Amsterdam.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, stipt op tijd!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Lekker en goede service!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle levering en vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi van constante goede kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Amsterdam!

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima op tijd, heerlijk vers gemaakt en met verfijnde smaak.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favooo sushi restaurant!! Altijd lekker.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

By far de beste sushi in Amsterdam. Wij gaan hier regelmatig eten of halen iets af.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de kwaliteit slecht. Slecht gerolde sushi, droge rijst en weinig vis. Zag er niet appetijtelijk uit. Daarnaast meer dan 1.5 u op gewacht. Laatste keer hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekkere sushi met dumplings en edamame. Binnen een halfuurtje bezorgt door vriendelijke bezorger.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Amsterdam. Heerlijk!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers, was binnen een mum van tijd op...zeker een aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd: fantastisch!!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Amsterdam!!! Super vers, heel smaakvol. Porties zijn goed, hele vriendelijke bezorging en op tijd. Favoriet!

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet slecht maar weinig smaak.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging, duurde 2 uur

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yatta maakt heerlijke (verse) sushi, netjes op tijd bezorgd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suuuper lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde wel heel erg lang. Was niet zo erg als ik wist waar ik aan toe was... Een berichtje per email of telefoon zou fijn geweest zijn. MAAR na het eten van de sushi moet ik toegeven dat wel waard was om te wachten. Ontzettend lekker!! Ik heb mijn nieuwe sushi restaurant gevonden :-)

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben moeten bellen omdat het bezorgen meer dan een uur duurde. De bezorger was er prettig en aardig

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi take-out I’ve had so far.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel ff lang wachten op de bezorging wegens grote drukte, maar uiteindelijk was het weer meer dan de moeite waard. Top sushi, sashimi en Eby fry!

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi, absoluut vers en precies op gevraagde moment gebracht. Aanrader!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi en geen lange wachttijden!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut de beste Sushi van Amsterdam.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi van Yatta is altijd super lekker. Heel vers

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ongeveer 30 minuten en de sushi was heerlijk! Wij bestellen allen nog maar hier!

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en die werd netjes en exact op tijd bezorgd!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur gewacht op mijn bestelling. Toen ik belde voor status deed diegene die opnam non-chalant erover en wil het bagataliseren door weg te lachen. Eten zelf was ok, alle handrolls zijn wel slap geworden. Unagi’s zijn wel hard geworden.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch Kobie

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim binnen de tijd en dat op een vrijdagavond! Verder hele lekkere sushi. Goede verhoudingen. Misschien de volgende keer wat meer sojasaus erbij, want daar waren ze wel erg zuinig mee.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang voor de bestselling bezorgd werd.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets vergeten, even gebeld: kon erbij met aan de deur bij pinnen - geen probleem. Altijd superlekker, altijd netjes compleet. Yatta is en blijft een topper!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Trage bezorging meer dan 1 uur, dikke lompe sushis, hebben beter van ze gehad

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed, hoeveelheid viel tegen

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maki, verse zalm, en mooie handrolls. Super vers

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en voor je het weet staan ze voor je deur.....topservice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ligt het aan mij of worden de sushi steeds kleiner! Het gebruiken van tonijn en paling is in deze tijd niet meer verantwoord. zo werken we mee aan het laten uitsterven van vissoorten. Ik doe het niet meer, wat doet Yatta? nemen jullie verantwoordelijkheid?

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, bezorging netjes op tijd, prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi, was weer top! Ik zou het fijn vinden als er ook een salade of ander los groente gerecht op de afhaal kaart verkrijgbaar is behalve de boontjes en het zeewier, dit is maar een detail, wij zijn altijd erg tevreden.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service !

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Binnen een uur bezorgd

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze go to sushi! Maar deze keer wat minder lekker. Handrollen waren mini en een andere smaak aan de rest van de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op tijd hier in IJburg. Alles vond ik de tonijn-shasimi erg melig. Dus gewoon oud. Niet goed. De rest was wel erg lekker.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en bezorging ook altijd op tijd! Vaak besteld en altijd goed!

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde rond een uur voordat ze er waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd voortreffelijk. Helaas was de bezorgtijd langer dan normaal (45 a 60 min), 1½ uur gewacht. Gebeld; excuses, slechts twee bezorgers beschikbaar (op een zondag?).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd!

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis eten besteld super snel bezorgd vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten zeker een aanrader ga zo door

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handrol was erg slap jammer. En de gemberlag tegen ze shusi aan waardoor de voor mijn vervelende smaak vd gember in de aangrenzende shusi zat. En heb bijna 2 uur op mijn bestelling gewacht.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Na meer dan een anderhalf uur op mijn bestelling hebben gewacht, kwam de bezorger eindelijk deze gaf aan dat de pin automaat stuk is gegaan en ik had alleen pin thuis. Terwijl ik aan de mevrouw die telefoon opnam al had aangegeven dat k alleen pin had. Naah bezorger liep weg niet eens sorry gezegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam die ik tot noch toe gegeten hebt. Bezoring duurt helaas altijd te lang, tot soms wel 3 kwartier vertraging.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke verse sushi, nog nooit tegengevallen! Ga zo door! Alleen nog even de avocado nigiri toevoegen aan de bestellijst van jullie website ;-)

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen wel vaker bij yatta en zijn altijd wel tevreden! Dit keer iets minder: de warme gerechten waren iets minder warm dan normaal en er zaten geen chopsticks bij....beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was vers en op tijd. Kleine hapjes als loempia op het menu

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals altijd weer super lekker, smelt gewoonweg in je mond. Echt een aanrader !

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bereid en vriendelijke bezorger

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, helaas waren de yakitori en miso soep al behoorlijk afgekoeld. De gehele bestelling zat in 1 tasje opgestapeld, maar zo onhandig dat eea was gaan lekken. Soyasaus en saus voor bij de gyoza ontbraken. Jammer.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! En snelle bezorging!

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriete plek voor sushi. Snelle levering, netjes op de aangegeven tijd.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zaterdagavond iets minder vers dan ik gewend ben van jullie. Met name de tonijn sashimi was een beetje taai. Misschien net pech met een 'slecht' stuk.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, goede smaak en heel vers. De bezorging is altijd op tijd en kan soms al binnen een half uur. Ik bestel regelmatig bij Yatta, een aanrader!

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere, verse en betaalbare sushi! Lekker makkelijk thuisbezorgd of af te halen!

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super! Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het eten smaakte heerlijk!

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren Sushi besteld bij Yatta Sushi en moet zeggen dat ik zeer heb genoten. Was erg lekker en bezorgd binnen de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.45 gewacht op mijn bestelling en slecht telefonisch te woord gestaan door het personeel. Geen enkel begrip voor de situatie. Toch nog 1 ster voor bezorging omdat het uiteindelijk aankwam.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde langer dan een uur helaas

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 1,5u moeten wachten op mn eten. Het eten was super lekker, maar mn vriend kon helaas niet meer mee eten, hij moest er vandoor met een lege maag.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en heerlijke verse sushi! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje vanwege de uitstekende kwaliteit en prima service, Top!

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi, en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet zo strak gerold als normaal, smaak wel heel goed!

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast, delicious, we loved it!

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Helemaal goed.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijke sushi, heel gevarieerd. We hadden deze keer het actiemenu 1. Zeer snelle bezorging!

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren fan van Yatta sushi maar wordt nu wel heel gortig met de wachttijden, bij laatste bestelling anderhalf uur gewacht op bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi van Yatta behoort tot de betere in Amsterdam! De gebruikte vis is van uitstekende kwaliteit en de rijst heeft een heerlijke korrel en smaakt fantastisch. Yatta is niet de allersnelste, gelukkig maar want dan waren ze waarschijnlijk ook niet zo lekker. Een verademing tussen alle snelle nep-sushi-tenten in town tegenwoordig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was meer dan 45 min te laat. Yatta was telefonisch niet te bereiken. Na naar het restaurant te zijn gereden werd gezegd dat het aan het systeem lag en werd geen excuses aangeboden. Onbeleefd personeel en bezorger. Tevens was de sushi van mindere kwaliteit dan normaal. Dit is de laatste drie keer zo geweest (>30 min te laat en mindere kwaliteit). Wij bestellen niet meer bij Yatta.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bijna 2 uur gewacht op mijn bestelling. Daarnaast was een gerecht koud bij aankomst. Yatta sushi was helaas niet telefonisch bereikbaar. Uiteindelijk via de site contact gezocht. Ik ben netjes teruggebeld door de manager die excuses maakte dat het systeem eruit lag.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm was taai en de avocado nog niet rijp. Erg teleurgesteld dit keer..

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij Yatta, maar vandaag was de kwaliteit veel minder dan ik gewend ben.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zelfs roll met gefrituurde shrimp was nog crisp. Aanrader! Duurde wel 1u en 16 min van bestelling tot levering, vond ik wel aan de lange kant.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en schappelijke prijs

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft de beste 'bezorg-sushi' van amsterdam!

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Slechte service. Uur van tevoren besteld, maar bij afhalen nog 20 minuten wachten zonder toelichting. Tussendoor geprobeerd te vragen hoe lang het nog zou duren, maar het personeel bleef uit de buurt van de balie vandaan en leek bang voor oogcontact.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers gemaakte sushi, verzoek voor om gerecht te splitsen in 2 porties. Is ook gedaan!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Indruk genaakt met goede kwaliteit

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi, snel bezorgd.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kippedij spiesjes zijn lekker maar geen 4,50 waard. Dij is per definitie vet maar stokjes zijn zo klein en vet onevenredig veel. De prijs verhoudt zich meer tot kipfilet.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde langer dan een uur voordat de sushi kwam. Een antal sushi stukjes waren slordig gemaakt.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Actiemenu 3 voor 2 personen besteld. Lekkere misosoep en mooie variatie aan sushi. Was weer heerlijk. En precies op de gevraagde tijd bezorgd!

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top. En lekker snel geleverd ook.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snel, smakelijk en vriendelijk.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging. Goede kwaliteit en goede prijs. Voortaan bestel ik hier en niet via thuisbezorgd zodat de winst volledig naar Yatta gaat, welverdiend

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi. Supersnelle bezorging. Alleen jammer dat de opmerking die je bij de bestelling plaatst zelden worden gelezen. Had gevraagd niet aan te bellen ivm slapende baby.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op afgesproken tijdstip bezorgd.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals altijd!

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles helemaal goed. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker..

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel sinds een tijd altijd bij Yatta als ik sushi bestel!

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag om half 7 besteld, en om 7u stond de vriendelijke bezorger voor de deur. Sushi was zoals altijd perfect, en ook hadden ze rekening gehouden met een allergie. Subliem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit kan echt niet, ik bestel om 19.40 en het eten arriveerde om 21.30

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed, zoals altijd. Soms moet je even wachten. Maar als alles vers gemaakt wordt, heb je dat er graag voor over!

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers voorbereid. Echt aanrader!

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima verse sushi en supersnelle bezorging.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top-kwaliteit tegen een prima prijs! Bezorging kan soms wel wat langer duren, maar daar weegt het heerlijke eten zeker tegen op. Bovendien is alles wat warm moet zijn ook écht warm als het geleverd wordt.

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief sushi, wordt vers bereid!

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo veel beter dan de meeste sushi restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, op tijd bezorgd, TOP!

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, het was weer heerlijk.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat terwijl 2,5 uur van tevoren besteld.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tonijn was niet heel vers (er zat een geurtje aan). Zalm en roodbars waren ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Variatie was een beetje matig.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Sushi ????????

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi en goeie service. Vandaag last minute bestelt en snel bezorgd, top!!

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, prima sushi.

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te duur!

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg goed, zoals altijd. En binnen een uur bezorgd, en de bestelling was compleet. Perfect!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi met top bezorging. Dus precies wat je wilt

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en gebracht op het gewenste tijdstip.

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan vijf kwartier gewacht op de bestelling op een donderdagavond, dat vonden we best lang. De sushi was lekker.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi en altijd snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , sushi zelf was niet slecht, maar niet superlekker.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde echt super lang voor het kwam. Sushi was wel lekker.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yatta sushi is echt heel lekker. De rijst is op goede smaak en temperatuur, de vis is goed. Smaakbalans van de sushi is extreem goed in vergelijking met de meeste andere non-japanese owned sushi-restaurants in Amsterdam. Maar elke keer als ik bestel of er eet vind ik de prijs-hoeveelheid verhouding niet goed. Zo weinig eten voor zoveel geld. Temaki handrolls zijn ronduit te klein. De excellente kwaliteit van het eten maakt de prijs-hoeveelheidsverhouding gedeeltelijk goed. Service is altijd goed en vriendelijk. Bezorging ook. Online bestelservice is top.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en hele lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers!

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi. Ook de zeewier is goed. Alsook de ebi fried!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vroeger altijd lekker, nu helaas wat minder! We hadden vandaag zelf afgehaald en mijn zoon van 4 wilde alvast eten na netjes gevraagd te hebben of we even in het restaurant mochten zitten zijn we afgeknapt.. Het was 16:05 er zaten geen gasten, maar het mocht niet omdat het afhaal was en het menu afwijkt! We komen er al jaren en bovendien vind ik als je merkt als eigenaar dat er een kind in het spel is die honger heeft, waar is de service dan! Anyway, kwaliteit is niet alles! Dat moeten ze nog leten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goede kwaliteit!!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik haal regelmatig af bij dit geweldige sushi restaurant. Echt goede sushi, vers en smaakvol. Tip, ga ook eens in het restaurant eten. De kaart is dan nog uitgebreider, erg goed lekker en aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!! En op tijd qua bezorging, onze vaste sushi delivery!

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van a'dam maar soms wel een beetje langzaam met bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant kan ik zeggen dat de sushi altijd heerlijk is! Voor mij is dit de beste. Bezorging ook altijd snel. Gewoon een aanrader!

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een vriendin zaten wij op een terras bij de nieuwmarkt; een niet geheel normale locatie om eten te bestellen waardoor meestal miscommunicatie ontstaat. Bij Yatta was dit helemaal niet het geval! Ze hebben zoals altijd heerlijke sushi op tijd afgeleverd! Bedankt team Yatta!

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezord en erg lekker!

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en altijd lekker

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd pas bezorgd na 1u en 15 min en was helaas echt niet vers. De sashimi heb ik laten staan omdat het er dof uitzag.. Jammer! Want de kaart is leuk, en mooi geprijsd. De dumplings waren heel lekker

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel goed. En exact op de gevraagde tijd bezorgd.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede bezorging en altijd vers

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet de eerste keer, en zoals altijd: supervers, lekker, prima bezorging. Tip: bestel geen extra sojasaus of wasabi bij een menu, er zit meer dan genoeg bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, erg snel bezorgd! top.

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we Yatta sushi hebben besteld, maar zeker niet de laatste keer. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig de sushi, terriyaki, gyoza en misosoep. Het wordt altijd netjes op tijd geleverd en het eten is goed! Ik vind het zelf nóg lekkerder als de gyoza wordt gekookt of gestoomd (weet niet precies hoe dat normaal gebeurt) ipv knapperig gefrituurd, maar dit is ook lekker.

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel goede sushi! We hadden ze besteld voor 19:30, ze kwamen al om 18:45, binnen een half uur na onze bestelling. Was geen probleem in dit geval maar misschien toch even op letten? We hebben erg lekker gegeten.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi in Amsterdam-Oost. Lekker dichtbij en stelt nooit teleur. Ik haal hier bijna 2 à 3 in de maand sushi en zal daar voorlopig niet mee stoppen. Vergeleken met andere restaurants is Yatta zeker wel een uitblinker. Ik hoop alleen misschien nieuwe toevoegingen aan het menu te zien om ool eens uit te proberen.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, en best snel bezorgd. Enige tip: naar vaste klanten niet elke keer een folder meesturen! Zonde van het papier en drukkosten. Maar ook zonde van het contact dat je al hebt: een vaste klant is toch anders dan een nieuwe? Geef daar aandacht aan.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Amsterdam! Snel bezorgd en altijd lekker!

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk sushi! De bezorging is een stuk sneller geworden, al hebben de bezorgers duidelijk haast.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi!!

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers, vooral de rijst is heel goed.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi voor een goede prijs! En heel snel bezorgd, aanrader! Volgende keer bestel ik hier zeker weer.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een dinsdag avond besteld en binnen 25 min bezorgd, goede kwaliteit sushi en niet duur! Aanrader

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben blij dat ik Yatta heb gevonden. Tot nu toe vind ik Yatta de beste in Amsterdam Oost

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere sushi voor een betaalbare prijs en snelle bezorging. De rainbowroll vind ik een echte aanrader.

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten. Heerlijk vers

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd. Ik blijf zeker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, Yatta is altijd een feestje!

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet duidelijk of er nou wel of geen wasabi en soya bij de sushi wetd eleverd. Dus ik had onnodig extra besteld. Ook kreeg ik als gratis drankje iets dat ik hele aal niet lust.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afleveren 1 uur na bestelling (afleveradres op 3 min lopen van restaurant) en kwaliteit was matig

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, bezorging was half uur vertraagd (waarschijnlijk door het weer).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is altijd vrij snel en de sushi is echt heel erg lekker. :) de ebi frye roll is een heuse aanrader en menu 4 is echt een topdeal!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vanaf begin klant. Altijd betrouwbaar lekker.

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie, verse sushi en een tijdige levering

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak en eigenlijk altijd prima maar we vonden de temaki's dit keer erg karig/klein. De Urumaki's leken ook wat kleiner dan normaal. Verder is de smaak altijd goed net als de bezorging.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit voor een goede prijs en altijd snel bezorgd!

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie sushi en op tijd bezorgd!

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Items die warm horen, waren lekker warm en zaten apart van de items die niet warm horen. En zoals altijd heerlijke sushi met verse ingrediënten.

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het afgelopen jaar twee keer bij jullie op de Oranje-vrijstraatkade gegeten en vandaag bestelden we voor de derde keer via internet. Waar we andere keren zeer tevreden waren, was dat vandaag beslist niet het geval. De tonijn in zowel sashimi als op de sushi rook onaangenaam en hebben we niet opgegeten. De zalmsashimi en de overige producten waren verder oké, maar wanneer je een deel van de maaltijd niet eet omdat het niet vers is, komt dat de rest van de maaltijd niet ten goede. Wat ons betreft geen voldoende vandaag.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekkere sushi; goede prijs-kwaliteit verhouding, bezorgd in 54 min (weekend). Zalmrol mag iets smaakvoller (misschien wat Japanse mayonaise?) verder alles prima!

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was aan de late kant (70 minuten), wat jammer was. Hierdoor was het warme deel van de bestelling niet meer warm. Dat is jammer, want de sushi smaakt -zoals alle keren dat we hier besteld hebben- heerlijk!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd sushi en sashimi bij yatta. Op het terras eten daar in de zomer, ook top! Dan hebben ze ook meer en nog lekkerder gerechten dan met afhaal / bezorging. Aanrader!